FLØYA G96 TIL 32-DELSFINALE I NORWAY CUP
Yngres, gutter 96-3
Av Idar Gabrielsen
31.07.2012 20:15:41
Tilbake Skriv ut
G96 guttene til Fløya avsluttet gruppespillet i Norway Cup med en 4-0 seier over Nannestad. Fløya ble dermed gruppevinner med 9 poeng og 11-0 i målscore. Som gruppevinner i gruppe 31 fikk vi walk-over i 64-delsfinalen, og spiller 32-delsfinale onsdag kveld. Der venter knalltøff motstand, og guttene må levere maks prestasjon skal de ta seg videre fra nå av.
-
Fløya måtte slite i første omgang mot Nannestad. Vi spilte på en dårlig kunstgressbane av den gamle typen der "gresset" var et filtdekke. Det tok ei stund å bli vant til underlaget, samt at Nannestad hadde bestemt seg for å selge seg dyrt. Nannestad gav alt i alle dueller, og Fløyaguttene fikk ikke tid på seg til å etablere noe godt spill. Midt i omgangen ble Torje spilt igjennom alene med keeper. Torje vipper ballen over keeperen, men blir sprunget rett ned av en "solid" keeper. Et soleklart rødt kort til keeper, men han slipper unna med gult, og et frispark til oss fra 20 meter (som det ikke blir noe av). Både Torje og deres keeper blir liggende, men heldigvis er Torje i stand til å fortsette kampen, mens keeper til Nannestad må gi seg. 10 minutter senere spiller Marius Torje igjennom igjen. I kamp mot en Nannestadforsvarer forfølger Torje ballen, og Nannestadkeeperen kolliderer med egen spiller og Torje kan putte ballen i mål - et tvilsomt mål som kunne vært avblåst for frispark, men som blir godkjent. Kanskje var det en kompensasjon for at keeper ikke fikk rødt kort i den første fellingen av vår mann.
I andre omgang skrudde Fløya opp tempo og intensitet, og 2-0 kom etter bare et par minutter. Igjen var det Marius som la inn til Torje som scoret sikkert. 3-0 ble satt inn et par minutter senere av Marius etter forarbeid av Simen Grønli. På slutten ble Sigve flyttet opp som spiss, mens Torje gikk ned som anker. 4-0 ble satt inn av Sigve etter gjennomspill av Torje.
Alt i alt en grei kamp der vi igjen holdt nullen med solid forsvarspill og godt keeperspill av Jonas.
I morgen er det imidlertid knalltøff motstand i 32-dels finalen. Mest sannsynlig møter vi Lørenskog eller Hakoah fra Danmark - begge svært gode lag som kan stoppe videre avansement for Fløya. Men, vi skal gi alt og selge oss dyrt :-)