20.03.2011 03:32:07
Tilbake Skriv ut
Fløya – Hammerfest 5-4
-

Dette var en rotete kamp fra vår side, men med 9 mål, flere av dem fine,  må det ha vært bra underholdning for de som hadde tatt turen til Skarphallen.

Allerede etter 4 minutter fikk Hammerfest straffe, dommer Johnny Andreassen pekte på straffemerket etter en nedriving i feltet.

Hammerfest spilleren satt ballen sikkert i mål. 0-1.

Kampen bølger frem og tilbake, uten at noen av lagene fører spillet. Etter 10 minutter får vi frispark i gunstig posisjon. Lars Petter ladder skudd - foten, han sender i vei et godt plassert skudd som Hammerfestkeeperen får slått til corner. Kaptein Markus Y. Jenssen slår corneren direkte i mål.
Og dermed står det 1-1 etter 11 minutter.

Nå styrer vi kampen og har flere flotte angrep. Etter 16 minutt ruller vi opp på vår venstreside, Samuelsen kommer seg fri i feltet, han skyter i stanga, og blåser selv returen fra kort hold over mål. To kjempesjanser i ett og samme angrep.

Etter 30 minutter er det vår tur til å få straffe etter en hands i straffefeltet, Lars er som vanlig sikkerheten selv og det står 2-1 til oss. Men vi får ikke lede kampen lenge, rett etter avspark får Hammerfest frispark like over midtbanen. De lemper ballen inn i feltet, Thomas vinner den første duellen, men vi er uoppmerksom og en Hammerfestspiller får stå helt alene på 11 meter. Han scorer sikkert. Og vi er like langt 2 – 2. Stillingen står seg til pause.

Vi starter 2. omgang bra, og allerede etter 2 minutter har vi en stor dobbeltsjanse. Håkon skjærer seg gjennom Hammerfests forsvar og avslutter fra kort hold, keeper redder, men gir retur. Magne er først på returen, men skuddet treffer ikke målet.

Etter 56 minutter tar vi på nytt ledelsen i kampen, Markus og Magne kombinerer fint på vår høyreside, Magne spiller Jørgen fri og alene med Hammerfest gode keeper gjør han ingen feil. 3-2.

Nå er vi inne i en god periode, vi kombinerer fint og har godt tak på kampen. Lars har et fantastisk langskudd som Hammerfestkeeperen med en kjemperedning får slått til corner. Keeperen til Hammerfest redder også et forsøk fra Magne når han kom alene gjennom.

Litt mot spillets gang får vi nok et dødballmål i sekken, Andreas går ut på et frispark, men får verken hold ballen eller slått den unna. Objektivt sett skulle han nok hatt frispark i den situasjonen, men i alle fall så er Hammerfest først på returen og setter ballen i mål, 3-3.

Ikke lenge etterpå tar vi på nytt ledelsen, Thomas slår en god pasning opp på Samuelsen, han gjør en fantastisk jobb høyt oppe på vår høyreside, han får lagt inn, keeperen til Hammerfest redder første forsøk på en akrobatisk måte, men Jørgen vil ha ballen i mål og stup header inn sitt 2. mål for dagen, 4-3.

Men Hammerfest gir seg ikke og etter 83 minutt utligner de igjen, vi mister strukturen i forsvar og Hammerfest scorer enkelt, 4-4.

Nå er det kort tid å gjøre det på, vi presser på for å få seier i denne kampen, etter en corner får Samuelsen ballen, han er feil vendt like utenfor hjørnet av 5 meteren på vår høyreside. Og endelig skal Alex lykkes med et akrobatisk brassespark, med ryggen mot mål brasser han ballen i keeperens lengste hjørne, utagbart for Hammerfestkeeperen og en fantastsk flott prestasjon av Alex, hærlig.

5 – 4.

Vi scorer mange mål i denne kampen, og gir oss aldri, i dag vil vi vinne. Det er en god egenskap som vi skal ta vare på. Så får vi jobbe med å tette hullene bakover frem mot seriestart.

Målscorere i dag. Markus Y. Jenssen, Lars Elvevoll, Jørgen Rafaelsen (2) og Alexander Samuelsen