12.02.2011 23:44:51
Tilbake Skriv ut
Martin Skorstad scorte Fløyas eneste mål mot Skarp.
-
Vi starter kampen bra og har trykk på Skarp de første minuttene, etter 8 minutt slår Thomas Nordvang et fint frispark som Lars Elvevoll header i mål, men han blir avvinket for offside.

Etter at vi har hatt mest trykk de første 20 minuttene tar Skarp litt over og skaper et par farlige sjanser som Fredrik redder på mesterlig vis. Vi har flere gode opprullinger i løpet av omgangen, men skaper ikke veldig mange sjanser. Etter 40 minutt er Martin Skorstad våken, han snapper et tilbakespill fra Skarps forsvar, runder keeper og setter ballen sikkert i mål. 1-0
Helt på tampen av omgangen har Skarp corner, vi får ikke avklart, men nok en gang redder Fredrik, denne gang fra veldig kort hold. Omgangen ebber ut på stillingen 1-0

Etter pausen bytter vi inn Lars Petter R. Nilsen for Martin Skorstad, Lars Petter kommer inn på midtbanen, og får anledning til å prøve seg på frispark fra ca 20 meter, det stryker noen centimeter utenfor høyre-stolpen til Skarp.

Også i 2. omgang får Fredrik kjørt seg ved et par anledninger, han har flere gode reddninger som bidrar til at vi fortsatt leder med et mål til langt ut i kampen. i tillegg til frisparket fra LP har vi noen fine sjanser til å øke, blandt anna et "brasse" forsøk fra Jørgen, men i motsettning til et annet brassespark i dag, gikk Jørgen sitt rett på Skarp keeper Felix Breivik. Men han skal ha for forsøket :)

15 minutt 2. omgang gjør vi flere bytter, Lars Elvevoll bytter med Steffen S. Pedersen (godt å se Steffen tilbake etter en sykdomsperiode). Kristian Edøy Hansen kommer inn for Aleksander Skatland på stopperplass. Så bytter vi Edvard Sagelv inn for kaptein Thomas Nordvang på venstre back, Tor-Martin Åsheim kommer inn for Håkon Johnsen på topp og Andreas Hansen kommer inn for Alexander Samuelsen på midtbanen.
I perioden hvor vi gjør alle byttene blir vi litt i ubalanse, men vi henter oss fint inn igjen og ungguttene som kom inn viser seg frem med mange flotte kombinasjoner og gode opprullinger.
Skarp utligner til 1-1 ca 85 minutter ut i kampen, vi klarte ikke ta ut Skarps OC som troklet seg gjennom forsvaret vårt og satte ballen forbi Fredrik. 1 -1

For vår del var dette en grei gjennomkjøring, nå er det bare å fortsette å jobbe med arbeidsoppgavene videre utover uken, neste helg venter nok en god motstander, da er det Senja som kommer til byen.