14.09.2009 09:13:26
Tilbake Skriv ut
Lørdagens kamp ble en fartsfylt, spennende og underholdende affære.
-
TUIL startet kampen best. De første 25 minuttene var de tøffere i duellene, tett opp i og løp mye. Etter 22 minutter fikk de utteling på ett gjennomspill og en gjennomløping hvor vi ikke helt henger med. De siste 20 minuttene kommer vi mer inn i kampen, jentene tar tak og begynner å skape store sjanser. Allikevel er det TUIL som etter 34 minytter får stjernetreff på ett skudd fra ca 25 meter og 0-2. Vi presser på ut omgangen og scorer etter en retur fra keeper, men av en eller annen merkelig grunn annulerer linjemannen den.

2. omgang starter som den første. TUIL er best og etter 48 minutter kommer ett gjennomspill hvor de kommer alene med Guro som avverger den første mesterlig, men de scorer på returen. 0-3. Etter ca 10 minutter av 2. omgang endrer kampen karakter. Fløya overtar og dominerer de neste 20 minuttene, skaper store muligheter, men en god TUIL keeper hindrer scoringer. Etter 75 minutters spill får vi endelig "hull på byllen". Benedikte spiller frem Christine på høyre kant som slår innlegg på bakerste hvor Regine legger ballen pent tilbake til Marlene som setter den i buret og 1-3.

Det siste kvarteret begynner vi å risikere bakover og spillet bølger frem og tilbake med til dels enorme sjanser til begge lag. To gode keepere gjør at kampen ebber ut med 1-3 seier til TUIL.

En meget underholdene og spennende kamp med ett utall målsjanser, hvorav mange rene 100% sjanser som ikke resulterer i scoringer. Resultatet kunne like gjerne vært 7-9 som 1-3 om roen foran kassa hadde vært tilstede...