Kvinner, a-laget
Av Ingrid Mellem Mortensen
26.09.2011 20:07:22
Tilbake Skriv ut
Fløya vant 3-0 borte mot Haugar og holder dermed god kontakt med de to lagene foran på tabellen.
-

Etter kun ett poeng forrige helg var det viktig å gå seirende fra helgens kamp for å ikke havne bakpå i kampen om de to øverste plassene. På bortebane har vi vært noe ujevne, men vi har også noen gode resultater å vise til. Haugar kjemper for å bevare sin plass i 1.divisjon og slike lag er det alltid tøft å møte i høstinnspurten. Denne kampen viste derimot ikke et lag som kjemper for sin plass.

Vi tok våre forhåndsregler ettersom vi skulle spille på en våt gressbane. Noe mer kynisk bak og mer spill i lengderetningen skulle sette press på Haugars bakerste rekke. Vi gikk også ut på banen med et mål for dagen og det var ei tidlig scoring. Banen viste seg å ikke være så ille som først antatt og målene fikk vi. Kampen bølget litt fram og tibake uten at Haugar skapte de store sjansen. Vi fikk derimot full utteling. Tre ganger Lisa Marie K. Utland før pause avgjorde kampen.

Andre omgang må være noe av det kjedeligste som har vært prestert på en fotballbane på ei stund. Utover i omgangen ble det nærmest gåfotball. Haugar ga oss ingen utfordringer og vi falt helt ned på deres nivå. Løpene stoppet opp og innsatsen ble mer og mer fraværende. Bare noen spede forsøk og et par cornere var det vi hadde i denne omgangen.

Vi hadde virkelig kunne spilt god fotball i denne kampen for banen var jevn og fin og Haugar ga oss masse rom, men vi stod ikke sammen om å jage enda flere scoringer. Det var det kjipeste med hele kampen. Vi kunne rullet opp langs kantene eller kombinert mellom midtbanespillerne. Der var rom for begge deler. Ettersom bevegelsene stoppet opp var det vanskelig for ballfører å gjøre noe konstruktivt.

Neste helg venter Sola på hjemmebane og vi er svært innstilte på å krige inn mål og tre poeng i denne kampen også.

Fløya stilte følgende lag: Guro Pettersen, Helle Kræmer, Ingrid M. Mortensen, Yngvild Kaspersen, Michelle Bolton, Eline Johansen, Sara Johansen, Frida Plener, Lisa Jakobsen, Mari Marstrander og Lisa Marie K. Utland.

Disse spillerne fikk innhopp i andre omgang: Christine Olsen, Kristina Edvartsen og Ane Høiby Wikeland.