Tilbake Skriv ut
Søndag sikret Lisa Marie K. Utland for tre utrolig viktige poeng med sine to scoringer.
-

Hei alle Fløyavenner!

Først vil jeg beklage at det ikke kom en liten statusrapport i forkant av kampen, men dagene gikk litt ifra meg. Desto hyggeligere er det jo nå å kunne rapportere om en viktig seier på bortebane.

Planen i forkant var ganske klar. Gå ut høyt og aggressivt slik som vi gjør på hjemmebane. Vi ønsket initiativet i kampen, og det fikk vi. Fortuna fikk kun noen få visitter over på vår halvdel, uten at vi spilte noen stor kamp. Oppbygningen til Lisa Marie K. Utlands første mål var derimot av det pene slaget. Det ble rullet fra venstre side hvor Yngvild Kaspersen, som igjen gjorde sine saker bra, spilte Lisa Jakobsen fint igjennom på høyre side. Hun forserte forbi en spiller og la et flott innlegg inn foran mål hvor Lisa Marie var på rett sted til rett tid. Timingen var utmerket! Lisa Jakobsen spilte en veldig god kamp på sin høyre kant og lekte seg til tider med forsvarene som forsøkte å ta henne ut av kampen. Vi hadde noe bra spill innimellom, men generelt var vi litt for lite besluttsom i hva vi gjorde og vi hadde ikke nok tempo i spillet vårt, men god kontroll bakover. 1-0 er derimot en farlig ledelse og kampen lever alltid på denne stillingen. I andre omgang flyttet Fortuna seg litt høyere på banen. Vi fikk noe strekk imellom spillerne på midtbanen og det var en periode midt i omgangen hvor det hele ble litt rotete. Det ble derimot rydde greit unna på de forsøkene Fortuna kom med så vi var godt fornøyde med å holde nullen. Lisa Jakobsen skulle få seg enda en assist på slutten av kampen da hun atter en gang fant Lisa Marie foran mål. 2-0, ingen baklengs og tre viktige poeng tar vi gjerne med oss i en ikke storpilt, men viktig borteseier. Å ha god kontroll bakover er viktig for oss og dette tar vi så absolutt med oss videre. At vi produserer sjanser og har en notorisk målscorer på topp er også veldig viktig. Lisa Marie står nå med 18 nettkjenninger og mer vil det bli, det er jeg sikker på. Følg med på fortsettelsen!!!!

Fløya stilte med følgende lag: Guro Pettersen, Helle F. Kræmer, Ingrid M. Mortensen, Yngvild Kaspersen, Michelle L. Bolton, Eline Johansen, Sara Johansen, Stine Ryslett, Mari Marstrander, Lisa Jakobsen og Lisa Marie K. Utland.

Frida Plener kom innpå i andre omgang for Sara Johansen.