Kvinner, a-laget
Av Ingrid Mellem Mortensen
28.08.2011 10:22:45
Tilbake Skriv ut
Etter en målløs førsteomgang, åpnet Fløydamene igjen målkontoen etter hvilen. Hele 5-0 vant vi til slutt!
-

Det var tydelig ganske så tidlig at det kom til å være enveiskjøring i denne kampen, men i slike kamper kan det være veldig vanskelig å få uttelling ettersom man nærmest er to lag på den ene halvdelen og det blir trangt om plassen. Voss er et gjerring lag som scorer og slipper inn lite mål. De kjemper vanligvis hardt og motstanderern må krige for et godt resultat. Vi hadde derimot noe å revansjere, så tålmodigheten underveis ga resultater.

I første omgang hadde vi ballen mest og Voss var bare såvidt på noen visitter ned mot vår 16'meter. Det lyktes derimot ikke å få hull på byllen selv om Eline Johansen plasserte ballen to ganger i nettet, avblåst like før henholdsvis for frispark imot og offside. I denne kampen var Eline flyttet fram på spissplass fra start ettersom Lisa Marie K. Utland måtte sone på grunn av gule kort. Selv om vi kontrollerte denne omgangen var vi ikke fornøyde med jobben som var gjort. Vi var liksom ikke helt tilstede hele tiden. Med nykomponert midtbane var det litt rotete til tider, men det tok seg opp utover i kampen og Voss var ikke i nærheten til å kunne straffe oss på noen måte.

Andre omgang startet kanonbra! Sara Johansen skulle få æren av å åpne målfesten da hun headet ballen i nettaket etter en corner fra Michelle Bolton i det 47. minuttet. Vi hadde flyttet litt om på enkelte spillerer i løpet av pausen og dette ga resultater. Eline kom litt lavere i banen og Stine Ryslett ble flyttet fram. Disse skulle i løpet av omgangen bytte litt posisjoner med hverandre og vi ble mer farlige i våre forsøk. Eline skulle være den første til å følge opp Sara da hun sendte avgårde en skudd via stolpen. 2-0! I løpet av omgangen hadde vi flere gode sjanser, men de resterende målene lot litt vente på seg. I det 83. minuttet kom også Stine Ryslett på scoringslisten med en vakker lobb. Minuttet senere la Mari Marstrander på til 4-0 før Ryslett igjen var på plass i det 88. minuttet med et velplassert skudd.

Med Lisa Marie sittende på tribunen, var det godt å se at flere kom på scoringslisten og at vi var tålmodige underveis i denne kampen. Slike kamper kan, som sagt, være litt trøblete, men vi har stor tro på hva vi selv kan utrette utover i kampene. Også forrige hjemmekamp utviklet seg på samme måte. Vi gir ikke opp og kjemper for hverandre, men veldig god kontroll bakover på banen. Mye bra og ta med seg videre i denne spennende fotballhøsten.

Fløya stilte med følgende lag: Guro Pettersen, Helle F. Kræmer, Ingrid M. Mortensen, Yngvild Kaspersen, Michelle L. Bolton, Frida Plener, Sara Johansen, Stine Ryslett, Mari Marstrander, Lisa Jakobsen og Eline Johansen.

Innbyttere var: Victoria Lange, Christine Olsen og Katrine Waage.