Kvinner, a-laget
Av Ingrid Mellem Mortensen
22.08.2011 08:05:58
Tilbake Skriv ut
Lite stemte da Fløyadamene var på tur til Hamar for å møte Fart. 4-1 til vertene stod det ved full tid.
-

Fart gikk hardt ut på hjemmebane og tok ledelsen umiddelbart, men lite er avgjort etter et par minutter så vi kunne helt klart jobbet oss inn i kampen igjen. Det var dessverre tydelig at dette ikke skulle være vår dag. Vi var for sene i omstillingene, tapte dueller og slet dermed med å få igang noe spill. Timingen var noe som ikke var tilstede, verken i duell- eller pasningsspillet og dette medførte at Fart fikk mange dødballer, akkurat slik som de ønsker. Ettersom vi ikke var tilstede fra start, falt vi rett i deres felle og de fikk spille på akkurat det de ønsker. Dødballer og baller i bakrommet. Sistnevnte ga dem lite uttelling, men målene på dødballer var noen skikkelige kjipe mål å slippe inn. Disse kunne selvsagt vært unngått og vi kunne fått et respektabelt resultat på en helt forferdelig dag, men slik ble det da ikke. Vi mistet helt fokus med kjefting på dommer og hverandre. Sånn skal det selvsagt ikke være. Vi burde klart å krige oss inn i kampen igjen ved å jobbe med det man selv kan påvirke.

Etter en prat i pausen åpnet vi andre omgang med noe mer innsats og vilje, men dette resulterte i lite. Vi fikk derimot et straffespark da Lisa Marie K. Utland ble felt i boksen. Undertegnede satte den kontant i mål selv om keeper gikk riktig vei. Da var stillingen 2-1 og kampen var fortsatt helt åpen. Vi fikk en enorm sjanse da Lisa Jakobsen kom alene med keeper, men vi klarte ikke å straffe de. Istede ble det 3-1 og tilslutt 4-1. Også denne omgangen havnet etterhvert i samme spor som den første, så vi kan konkluderer med at vi aldeles ikke var klare til kamp, at vi har en jobb å gjøre med oss selv og at vi ikke kan ta noe for gitt.

I forrige kamp og de siste før sommerferie var vi bekjente med stor innsats og vinnervilje, noe vi så lite av i går. Vi har kommet fram til at resepten på seier egentlig er ganske enkel. Innsats, løpsvilje og humør. Også dette noe vi så lite av i går, og da går det slik som det gikk. Et tap kunne selvsagt komme, men måte det skjedde på skal vi ikke være bekjente ved.

Fløya stilte med følgende lag: Guro Pettersen, Helle F. Kræmer, Ingrid M. Mortensen, Yngvild Kaspersen, Michelle L. Bolton, Eline Johansen, Sara Johansen, Frida Plener, Lisa Jakobsen, Mari Marstrander og Lisa Marie K. Utland.

Innbyttere var Stine Ryslett og Christine Olsen.