22.06.2011 07:16:25
Tilbake Skriv ut
Etter å ha måtte vente noen dager ekstra var det godt å sikre tre nye poeng på en litt dårlig dag.
-

Etter å ha gått på et tap i cupen for Alta var vi heltente på å holde hjemmestatistikken i serien ved like. Det hele starten veldig bra med aggressivt press og gode initiativ. Marie Halvorsen ble blant annet slått rett igjennom fra avspark og skaffet oss en corner. Etter kun 10 minutter skulle ballen ligge i mål. Mari Marstrander slo inn et frispark fra høyre side like ved midtbanen, Eline Johansen stusset videre og Lisa Marie K. Utland vendte i samme bevegelse som hun mottok ballen på brystet og plasserte ballen enkelt i mål. En veldig god prestasjon i feltet med mange folk rundt seg. En toppscorer verdig, og vi bare håper hun fortsetter å score masse mål. Utover i første omgang slapp vi oss nedpå i kampen. Det var nok ikke det at vi ikke ville, men upresise pasninger og et noe slakkere press, førte til at Alta fikk ballen noe mer. De ble sluppet inn i kampen på grunn av våre feil og hadde ikke ellers så mye å komme med. De fikk noen dødballer som kunne vært farlige, men vi rensket bra unna og gikk til pause med 1-0.

Vi var ikke mye fornøyde med 1. omgang, forutenom målet og ledelsen. Derfor var vi fast bestemte på å gå ut i andre omgang og punktere denne kampen. Hadde vi sluppet Alta mer inn eller at de til og med fikk en utligning hadde det blitt en vanskelig kamp, men det skulle ikke skje. Etter 51. minutter var storscoreren vår, Lisa Marie, på plass igjen og vi følte at vi hadde kontroll på utviklingen i kampen. Andre omgang ble ikke noe mer velspilt enn første, så gårsdagens kamp var ikke av høy underholdningsverdi. Noen gode forsøk og gjennomspillinger var det, men pasningsspillet vi har sett i foregående kamper var ikke tilstede i samme grad. Derfor ekstra deilig og et godt tegn å vinne på en middelmådig dag. Det var egentlig aldri noen tvil, sett i mine øyne. Eline Johansen skulle få finpusse på resultatet etter at hun sendte avgårde et lekkert langskudd. Keeperen fikk fingrene på, men dette førte bare til at ballen spratt inn. Jeg vil også trekke fram Mari Marstrander som gjorde en flott jobb i ny posisjon på høyre back og at Guro Pettersen var tilbake i målet uten at hun ble satt nevneverdig på prøve.

Fløya stilte følgende lag: Guro Pettersen, Mari Marstrander, Ingrid Mellem Mortensen, Yngvild Kaspersen, Michelle Bolton, Lisa Jakobsen, Eline Johansen, Sara Johansen, Marie Halvorsen, Stine Ryslett og Lisa Marie Karlseng Utland.

I tillegg kom Christine Olsen og Victoria Lange innpå.