Kvinner, a-laget
Av Ingrid Mellem Mortensen
10.05.2011 08:07:32
Tilbake Skriv ut
Fløya var igjen på reisefot, men det endte med 2-1 tap for Voss og ingen poeng hjem til Tromsø.
-
Etter en lang hjemreise søndag ble gårdagen brukt til å se juniorjentene våre knuse BOIF i NM-cupen, så noen tanker om kampen kommer i dag på morgenkvisten.

Vi følte oss sikre på at vi hadde noe på gang etter forrige runde i serien. Det var ikke noe å si på innsatsen mot Fart, men da manglet vi det lille ekstra foran mål. Mot Voss manglet det meste i første omgang. Det var noe spede forsøk foran deres mål, men utover det var vi ikke på nett i det hele tatt. Duellene tapte vi og da hadde vi jo heller ikke ballen til å gjøre noe mer ut av det. Voss fikk et heldig første mål da en ball gikk i tverrliggeren og ned. Linjemannen dømte den inn, men publikum bak mål sa etter kampen at den ikke var inne. Ja, stang ut var jo det vi trengte også....Deres andre mål kom også i denne omgangen da det var en del klabb og babb i feltet og vi ikke fikk klarert ballen. Historien for første omgang ligner mye av det som ble gjort i fjor. Ballen mister vi på vei fremover, og Voss fikk overganger på oss og også en del cornere. Det sier jo det meste da vi ikke hadde en corner hele kampen.

Pausen ble for så vidt brukt godt. Vi kom ut med et annet trykk og skulle jage et tidlig mål. Det fikk vi da undertegnede scoret på straffe etter at Eline Johansen ble revet ned i feltet. Voss sier på sine sider at denne var billig, men alle her i byen og på Skjervøy vet hvilke krefter som skal til for at Eline plutselig skulle ligge på bakken. Straffen ble satt kontant til venstre for keeper, hvis jeg får si så selv. Vi jaget utligningen og hadde flere skudd som fortjente bedre skjebner, og Lisa Marie K.Utland hadde en upresset heading like utenfor som mange så inn. Det ville seg ikke. Eline ble også senere i omgangen felt inne i 16'meteren, men dommeren vinket spillet videre. Han hadde derimot sagt etter kampen at han tok feil og at straffen skulle vært dømt. Voss sier også selv at denne var klarere enn den straffen som ble dømt. Nok en gang stang ut! Kampen endte 2-1 til Voss, og igjen går dette på innsats og vilje. Vi ser at er ikke vi 100% tilstede går kampene alle mulige veier. Som jeg har sagt før, det hele er opp til oss.

Følgende lag stilte vi: Charlotte Jakobsen, Helle Feldt Kræmer, Ingrid Mellem Mortensen, Yngvild Kaspersen, Michelle Louise Bolton, Marlene K. Utland, Sara Johansen, Ingrid Sølsnes, Christine Olsen, Eline Johansen og Lisa Marie K. Utland.

Kristina Edvartsen og Frida Plener kom innpå i løpet av kampen.