Kvinner, fløya damer
Av Ian Clayton
13.02.2011 09:20:09
Tilbake Skriv ut
To mål fra Lisa Marie Karlseng Utland hjelpet Fløyas damelag til en 3-0 seier over Medkila i helgens første treningskamp.
-

3                     0

Årets første treningskamp mot toppseriemotstand endt med seier til de grønnkledte lørdags ettermiddag i Skarphallen.

Med flere erfarene spillere som tilskuere på tribunen var det et ungt Fløya lag som tok imot nylig opprykket Medkila.

Medkila kom godt i gang og skapte et par bruktbare sjanser i løpet av de første femten minuttene, men etter at nervene hadde roet seg begynte Fløya å overta spillet mer og mer. Eline Johansen, Lisa Marie Karlseng Utland og Marlene Karlseng Utland hadde sjanser til å gi de grønne ledelsen før Lisa Marie Karlseng Utland klinket til fra 18 meter 5 minutter før pausen.

Fløya var best i gang etter pausen og Lisa Marie doblet ledelsen etter 5 minutter. Fløya dominerte meste parten av andre omgang og hadde flere muligheter til å øke ledelsen før Eline Johansen scoret 3-0 målet 10 minutter før slutten etter fint arbeid av Marie Halvorsen på høyre kant.

Fløya og Medkila møtes til ny kamp allerede på søndag 13.feb kl.12.00 i Skarphallen