Kvinner, jr. elite
Av Magne Ripmann
22.08.2010 20:13:04
Tilbake Skriv ut
Fløyas juniorjenter har i dag slått Kongsvinger 2-3 på Gjemselund. Vi gratulerer jentene og gleder oss til semifinalen!!!!
-
I helgen var klubbens J19 på langtur og spilte kvartfinale i NM-cuppen mot Kongsvinger på Gjemselund.

Kampen startet med et vist press fra Kongsvinger og deres arbeidsomme og raske spisser skapte en bry for vårt forsvar. Men, med en meget opplagt Marlene Karlseng Utland og en god Guro Pettersen i mål rei vi stormen av. Etter ca 15 minutter gikk Kongsvinger opp i ledelsen etter en gjennomløpning. Kun få minutter etter utlignet vi med kaptein Regine Igesund. I tillegg hadde vi en ball til i nota, men denne blei annulert for offside.

I andre omgang hadde vi fått justert avstandene i laget samtidig som vi nektet Kongsvinger sine spisser å bli rett vendt. Dette ga resultater og vi klarte å holde ballen mer i laget. Etter ca 60 minutter kom Stine Ryslett gjennom og hun lobbet elegant ballen over keeperen til ledelse for oss. Etter dette bølget kampen litt fram og tilbake.

10 minutter senere så det ut som om Marlene syntes at nok var nok. Hun avanserte fra sin midtstopper posisjon og fra 25 meter smalt hun ballen i mål. En vakker scoring fra kampens dominerende spiller.

Kampen så ut som å ebbe ut med dette resultatet men dommeren hadde bestemt seg for et ”Stabæk-tillegg” og tre og et halvt minutt på overtid scoret Kongsvinger etter møljespill foran vårt mål. Da fikk vi det noe hektisk men kampen ebbet ut med seier til oss.

Kampen sett under ett var ingen høydare fra vår side. Jentene kan prestere bedre og i semien må man nok opp et par nivå hvis man ønsker å ta steget til finalen. Nå venter vi på hva NFF finner på og håper at trekningen kommer i løpet av denne uken.  Etter en jevn kamp gikk vi av med seieren og vi ser fram til nytt oppsett hvor vi kanskje kan få tildelt hjemmekamp i semifinalen?