Tilbake Skriv ut
Stabæk ble et nummer for store da Fløya gjestet hovedstaden i helgen.
-
Hei igjen alle sammen!

Det ble en tøff batalje i møte med Stabæk lørdag. I første omgang presset Stabæk fra start, men vi gjorde en god jobb med å hindre mål imot. Det var mange tøffe dueller på banen og vi bet fra oss. De kom derimot til en del sjanser og Guro Pettersen gjorde igjen en god kamp mellom stengene. På en corner var også Michelle Bolton frempå og reddet på streken, så alle la ned en stor innsats. Vi klarte ikke å få til så mye eget spill og skapte derfor ikke så mye fremover på banen, men vi gikk med hodet hevet til pause.

Andre omgang ble en helt annen sak. Vi flyttet oss litt høyere på banen for å hindre Stabæk å spille ut bakfra, noe som fungerte en stund. De spilte fortsatt god fotball og etterhvert falt vi noe bakover på banen og Stabæk fikk større rom å boltre seg på. De var ballsikre og hadde et høyt balltempo, så etterhvert ble vi løpende imellom og etter ballen. Dette tar selvsagt på kreftene og vi var ikke like tette i presset som vi hadde vært i første omgang. Til slutt stod det 4-0 til Stabæk i protokollen. Det var lite vi kunne gjøre i denne kampen slik som den utviklet seg, selv om målene kan man alltids unngå. De var det beste laget og det skal de ha honnør for.

Vi kommer derimot sterkere tilbake. Onsdag kommer Linderud Grei på besøk til Tromsø, så snøen skal bare lave ned. Still opp på Alfheim kl 18 for da skal jentene fra sør bankes gul og blå, og vi skal varte opp med det spillet vi ønsker å vise vårt publikum.