07.03.2010 19:56:17
Tilbake Skriv ut
Fløyadamene kunne notere seg en 4-3 seier etter lørdagens møte med Medkila.
-
Lørdag ettermiddag var det igjen duket for treningskamp mot Medkila. Dette ble det andre møtet mellom lagene i årets sesongoppkjøring. Fløyadamene gikk av med seieren, men kom bakpå i første omgang.

Kampen skulle brukes slik som treningskamper ofte gjøres, vi skulle øve på ulike deler av vårt spill. Denne dagen stod særlig presshøyde på agendaen. Vi gikk ut høyt og skulle legge press på Medkila fra start, noe vi ikke gjorde i det forrige oppgjøret. Det var også en kamp hvor noen av jentene ble forsøkt i ulike posisjoner og nye fjes fikk også vist seg frem ettersom vi sliter litt med skader.

Vi presset, som sagt, høyt og hadde ballen mye i første omgang, men forsøkte muligens litt for hardt å gjøre det geniale og stresset mye i situasjoner hvor vi hadde betydelig mer tid enn vi kanskje trodde. For vår del ble det litt frustrerende og kaotisk, og aldels ikke slik vi hadde lyst å fremstå. Vi kom en del rundt på kant og hadde flere gode innlegg, men slet med å få folk i boks. Sjanser hadde vi også uten at uttellingen kom. Medkila tok det første stikket da et frispark ble plassert elegant oppe i hjørnet. De gikk også opp til 2-0 før vi redusert like før pause ved Ann Iren Trosten. Vårt forsøk på høyt press fungerte i starten, men etterhvert var vi ikke like stramme i strukturen og Medkila fikk slått noe mer mellom våre lagdeler.

I andre omgang endret vi noe på laget og la oss i den presshøyden vi behersker best. Da produserte vi med umiddelbart flere sjanser. Christine Olsen kom rett inn på kant i andre omgang og utlignet til 2-2 etter kort tid. Vi fikk noe mer plass til å spille vårt spill og så flere ganger bilder på hva vi øver på i treningshverdagen. Ved å bygge opp spillet mer bakfra og rundt på kant, fikk vi i denne omgangen flere folk i boks. Marie Halvorsen og Natalie Blomstereng sørget for at vi til slutt gikk av med 4-3 seier.

Vi fikk helt klart ikke den starten på kampen som vi ønsket, men vi viste for oss selv hvordan vi kan rette på ting og komme tilbake i kampen. Mange fikk vist seg frem og som en typisk treningskamp fikk vi se hva vi gjør bra og hvor vi må forbedre oss.