05.10.2009

Fløyadamene tok en veldig viktig seier i bataljen mot Amazon Grimstad lørdag.
-
Da vi våknet lørdags morgen i Grimstad  var vi bekymret for forholdene ettersom det øset ned fra alle himmelens sluser. Sist vi spilte på banen hvor lørdagens kamp fant sted, var det et stort behov for gummistøvler og fullt regnutstyr og ballen rullet aldeles ikke fremover. Men lørdag kom vi til ei slående vakker gressmatte og forholde lå til rette for en god kamp.

Det ble derimot en batalje uten like. Særlig første omgang bar preg av tøffe taklinger, høy temperatur og en dommer som ikke satt liste for hva som ble tolerert. Vi slo mye langt og gjorde det dermed vanskelig for å selv i forhold til å skape gode sjanser. All ære til spissene våre som ble ropt både hit og dit etter hvor ballen måtte befinne seg. Den defensive strukturen sitter mer og mer etterhvert som vi spiller sammen, men vi produserer ikke så mye fremover på banen. I pausen ble fokuset lagt på hva vi selv kunne gjøre noe med. Amazon-spillerene ville nok bare fortsette på samme måten og dommeren kunne vi lite gjøre med, så vi måtte gå i oss selv for å sikre poeng, gjerne flere, i denne kampen. Begge lag hadde halvsjanser, men vi følte vi var hakket bedre enn Amazon i denne kampen og fikk betalt da Lisa-Marie ble felt inne i 16-meteren. Anneli Giske var sikker fra straffemerket og ordnet 1-0. Vi kunne aldri være sikre på at dette var i boks. Amazon kunne være farlige på sine turer mot vårt mål, men vi stod i mot og det var ekstra godt da Elisabeth Wahlin sikret 2-0 med et fantastisk frispark. En ordentlig sliteseier, hvor vi ikke ga opp, men stod på absolutt hele veien.