FLØYA UTKLASSET TUIL I NM JR
Av John W.Olsen
07.03.2015

Første kvalikkamp til J19-NM for våre yngste jenter gikk av stabelen i formiddag. Motstandere var TUILs unge lag, og etter en jevn start på kampen kom vi oss sakte men sikkert i gang.
-
Siste 20 av 1. omgang var vi gode og satte hele 5 baller bak en god Marie Aspenes i darlingans mål, og i en uryddig 2. omgang fulgte 4 nye scoringer (og mange brente sjanser)

Slik kom målene:...
23. min 1-0 Celine Nergård (Vilde Bratland)
30. min 2-0 Selvmål (Sandra Simonsen)
35. min 3-0 Celine Nergård (Jenny Lian Fjereide)
37. min 4-0 Jenny Lian Fjereide (Hanna Flovik)
44. min 5-0 Celine Nergård.

Pause

57. min 6-0 Sandra Simonsen (Henriette Forfang)
70. min 7-0 Elin Sørum (Elin Sørum) (Elin Sørum)
83. min 8-0 Synne Engstad (Vilde Bratland)
86. min 9-0 Henriette Forfang (Elin Sørum)

Godkjent+ på alle involverte i dag, og godt å se flere takle litt uvante posisjoner. Bestemannsprisen deles i dag likt mellom våre to yngste spillere; Celine Nergård er meget god i 1. omgang når hun herjer i bakrom og Elin Sørum gjør ting med ballen som hører hjemme på et langt høyere nivå enn i en lokal J19-kamp!

I neste runde venter et meget godt TIL-lag som imponerte med 13-0 mot Blåmann i dag. Den kampen går på Alfheim Stadion 25. mars.
Se mer – med Anna Nymark Jakobsen, Elin Sørum, Frida Brattsti Theodorsen og 12 andre Anna Nymark Jakobsen, Elin Sørum, Frida Brattsti Theodorsen, Kathrine Pleym, Julie Haukland Karlsen, Benedicte Grønbech Bednarczyk, Pernilla Schultz Degerstrøm, Elle Martine Eira, Mia Ødegård, Henriette Forfang, Synne Engstad, Hanna Flovik, Vilde Bratland, Celine Emilie Nergård og Sandra Simonsen.