Av John W.Olsen
20.02.2015

Guttelag er god motstand i oppkjøringen og i dag har Fløyadamene matchet seg mot Fløya G00
-
Guttelag er god motstand i oppkjøringen for dame A.  Fløyadamene matchet seg mot Fløya G00. Det ble til slutt 5-3 seier til jentene!

5-3 endte dagens treningskamp mot Fløya G00. Kampen gikk over 3 x 25 minutt og inneholdt en drøss av målsjanser.

Damenes målscorere var:
1-1 Sara Johansen. Skudd fra 18m som tar i en motspiller og går i perfekt bue over keeper.
2-1 Selvmål. ...Godt slått corner fra Hanna Flovik som keeper slår i eget mål under press fra Synnøve Hafnor og egen spiller.
3-1 Sandra Simonsen. Synnøve Hafnor drar av tre motspillere på høyresiden og legger perfekt på bakerste hvor Sandra bredsider inn fra kort hold.
4-1 Synnøve Hafnor. Vilde Bratland fosser frem på høyrekanten og legger til Synnøve som vender bort stopperen og fyrer av.
5-2 Celine Nergård. Nok en gang serverer Vilde fra høyresiden og Celine setter kontrollert inn sitt første Fløyamål fra 6-7 meter.

De to første omgangene var solide av jentene mens siste 25 inneholdt en solid dose "Hawaiifotball" når begge lag begynte å bli slitne. Hyggelig også å se Amanda Sørensen i aksjon, et drøyt kvarter på venstreback viste prov på et godt fotballhode og en fin pasningsfot.