FLØYA 1 OG FLØYA 2 I FØRSTE FUTSALKAMP
Av Magne Ripmann
06.11.2012

Lørdag 3. november 2012 kl. 09:30 blåste dommerne i gang historiens første offisielle kamp i Futsal for damer i Troms Fotballkrets. Kampen ble spilt mellom Fløya 1 og Fløya 2 som er to av i alt 7 damelag som utgjør nyetablerte 1. div damer Futsal i Troms i sesongen 2012-2013.
-

Historisk møte mellom to Fløya-lag i Breivika-hallen.

Allerede etter 5 minutter kom første mål i kampen, vakkert satt inn av Fløya 2 sin spiss Synnøve Tangstad med et skudd mellom bena på Fløya 1 sin rutinerte og legendariske keeper Merete Johansen. Synnøve ble dermed også historisk som første målscorer i en offisiell damekamp i futsal i Troms.

I en jevn første omgang med en rekke praktredninger av samme Merete Johansen stod det 2-1 til Fløya 1 etter scoringer av Reidun Nilsen og Line Theodorsen. Også andre omgang ble jevnspilt, men Fløya 1 sin rutine og kampens store spiller Reidun Nilsen sørget for at omgangen endte 4-1 med scoringer av Reidun Nilsen 3 mål og Lene Nymo Trulsen et mål for Fløya 1 og Frida Berg Lyshoel ett mål for Fløya 2. Sluttresultatet ble dermed 6-2 til Fløya 1 i en underholdene og velspilt kamp. Kampen ble dyktig ledet av dommerne Tom Erik Johansen og Hein Andre Hvamer som på en utmerket måte også fikk gitt praktisk veiledning i Futsalreglene til lærevillige spillere.

Bilde: Fløya 1 i blå drakter og Fløya 2 i hvite drakter.

Bak fra venstre: Hein Andre Hvammer andredommer, Ingrid Fallang, Frida Berg Lyshoel, Eirin Amundsen, Synnøve Tangstad, Line Theodorsen, Karianne Hagrupsen, Carina Strøm, Merete Johansen og Tom Erik Johansen førstedommer.

Fremste rekkefra venstre: Frida Broback, Camilla Bjørn, Lise Marie Birkely, Heidi Buvang, Tiril Kristoffersen, Lene Nymo Trulsen, Margrethe Steinkjær og Reidun Nilsen.