UAVGJORT I TOPPKAMPEN
Av Jarle Andersen
25.08.2012

Det endte uavgjort 1-1 i toppkampen mellom Fløya og Bossekop på Fløyabanen i ettermidag. Bossekop tok en heldig ledelse 0-1 på et frispark ca. 32 min. ut i 1. omgang på den første reelle sjansen gjestene hadde. Fløya spillte fotball og dominerte, gjestene sparket ballen lagt bort i sine klareringer og det var tydelig at de kom til Tromsø for å legge seg bakpå i håp om poeng. En god og heldig Bossekop keeper holdt gjestene inne i kampen. Fløya det klart beste laget også i andre omgang. Gjestene mest opptatt av å klarere ballen lengst mulig bort fra banen på et spark stod imot Fløya's kanonade i andre omgang. Fløya brente også et straffespark i det 92 minutt, men fikk inn en meget fortjent redusering i det 94 min. Tom Erik var målscorer for Fløya.