TAP I 8-DELS FINALEN FOR G96
Av Idar Gabrielsen
03.08.2012

Det ble tap 2-5 mot Seka Spor fra Tyrkia i 8-delsfinalen. Vi møtte et solid og teknisk godt lag. Fløyaguttene tok ledelsen etter bare 3 minutter på en dødball fra Markus Strand. Seka Spor kom tilbake og fikk to raske scoringer etter hurtig kombinasjonsspill. Vi la om fra 4-3-3 til 4-2-3-1 da vi hadde problemer med deres raske en-touch spill på midten.
-
Etter formasjonsendringen fikk Fløya mer kontroll på motstanderen, men vi ble liggende lavt og forsvare oss. Etter 5 minutter av andre omgang er Jonas uheldig og slipper forbi et skudd fra 35 meter og stillingen er 1-3. På neste dødball sender vi mange folk opp i feltet, og Kim får kastet til Torje som stusser bak til Simen som scorer sikkert. Nå ble det nytt liv i kampen og Fløya satser friskt fremover for en utligning. Dessverre gjør vi to personlige feil bak som resulterer i ytterligere to baklengsmål mot slutten. Guttene må likevel være fornøyd med turneringen. Vi fikk maks ut av de 12 stykkene vi stilte med. Alle var friske, pigge og skadefri til siste kamp. Vi ble tross alt blant de 16 beste av 208 lag i vår klasse. Vi ble også Nord-Norges beste lag i vår klasse. Honnør til guttene for en super innsats i nok en turnering.