FLØYA G-16 TIL 8-DELSFINALEN I NORWAY CUP
Av Idar Gabrielsen
02.08.2012

Guttene på Fløya G96 leverte nok en gang en kjempeprestasjon ved å vinne 3-1 over Giv Akt i 16-delsfinalen i Norway Cup. Det var 5. seieren på rad, og Fløya er nå eneste Nord-Norske lag igjen i gutteklassen (av 208 lag). Det er nå 16 lag igjen, og guttene spiller 8-delsfinale mot Tyrkiske Seka Spor kl 17.30 i dag.
-
Kampen mot Giv Akt startet med et massivt Fløyapress. Allerede etter 2-3 minutter får Fløya frispark fra 25-30 meter. Torje tar frisparket og setter ballen direkte i mål. Fløyaguttene jubler vilt, men får seg en skikkelig trøkk når dommeren annullerer p.g.a. offside!!!! Muren stod på ca 20 meter, og resten av guttene på 16-meteren. Ingen var nær keeper så annulleringen var totalt meningsløs. Guttene ristet skuffelsen over dommerfeilen av seg, og allerede minuttet etter spiller Torje et langt gjennomspill til Marius som han header i mål. Etter 9 minutter scorer Sigve sikkert etter corner fra Markus Strand. Fløya fortsetter presset og etter 15 minutter legger Markus Strand en knallhard corner inn på 5-meteren som går i en motspiller og i mål. Da var i realiteten kampen avgjort. Helt på slutten av 1. omgang får Giv Akt et billig mål etter at vi nøler med avklaring i feltet. Andre omgang blir en jevn kamp, der Giv Akt prøver å få et mål til, mens Fløya legger seg bakpå og sikrer seieren. I sum en grei og fortjent seier.