SEIER 2-1 OVER LØRENSKOG!
Av Idar Gabrielsen
01.08.2012

Guttene hevet seg når de måtte og leverte en kjempekamp mot Lørenskog i 32-delsfinalen i Norway Cup. Lørenskog var ubeseiret og uten baklengsmål før de møtte Fløya. Fløya gikk ut i et voldsomt tempo og det gikk 5 minutter før Lørenskog kom inn på vår halvdel. Mot spillets gang tok Lørenskog ledelsen 1-0 på lagets første corner. Dette var også resultatet til pause.
-
Etter pause fortsatte Fløya med intensivt press og førte kampen. Midtveis i andre omgang legger Markus Strand corner fra venstre. Torje rager høyest i feltet og header ballen i vinkelen uten mulighet for keeper å redde. Dette tente virkelig Fløyaguttene og vi eide kampen. Lørenskog fikk lite til, og 7 minutter før slutt får vi innkast på høyde med deres 16 meter. Kim kaster helt inn i feltet, og Torje er igjen høyest og header ballen i mål. Fløya kontrollerer kampen til siste minutt. Da får Lørenskog corner og sender samtlige spillere (inklusiv keeper) inn i vår 16 meter. Lørenskog får til en avslutning på mål men Jonas redder og ligger over ballen. Dommeren blåser da av kampen og Fløya er videre til 16-dels finale torsdag morgen kl 09.00 mot Giv Akt....... Vi vet lite om de, men det blir helt sikkert en vanskelig og tøff kamp!