Av Willy Pettersen
14.08.2009

Junior Elite vant i kveld første kamp etter ferien mot Tromsø IL på Alfheim.
-
Etter en jevn start på kampen tok Fløya kommandoen og dominerte de første 40 minuttene av kampen. Etter 27 minutter kriger Siri ballen med seg ned på høyresiden og slår inn til Mari Evertsen som fra ca 18 meter løfter ballen over keeper. Etter 30 minutter får vi ett mål annulert på en noe tvilsom offside. I det 37. minutt kommer 0-2. Marie Halvorsen kommer rundt og legger inn og Nathalie Blomstereng header den kontrollert inn. De siste 5 minuttene av omgangen gir Fløya fra seg initiativet og TIL reduserer i det 42. minutt da keeper må gi retur på ett skudd. Omgangen ebber ut med 1-2.

2. omgang blir mer jevnspilt og Fløya virker etter hvert noe slitne og gjør noen feil og dårlige valg. I det 50 minutt utligner TIL til 2-2 etter en dødball. I det 63. minutt går Fløya opp til 2-3. Nathalie Blomstereng får ett oppspill, vender bort en spiller og er sikker alene med keeper. Marlene Karlseng Utland setter inn 2-4 etter 73 minutter da hun henter ballen halveis nede på TIL sin halvdel, forserer og sender en suser rett i mål fra ca 20 meter. Etter 79 minutter glipper det i forsvar og TIL scorer på en gjennomløping. Dessverre ser ikke dommeren offsiden i forkant og heller ikke at TIL-spilleren bruker hånden til å ta med seg ballen. Uansett, 3-4 var ett faktum og det ble også sluttresultatet.