Av Jarle Andersen
26.05.2012

3. div. avd. 12
-
Fløya var tilbake på vinnersporet etter nok en målrik kamp på Fløyabanen. Et heltent Fløyalag som var ute etter å revansere det bittre og ufortjente tapet i Alta forrige søndag og tapet for Salangen i cup kvaliken hadde ingen problemer med å slå dagens gjester 7-1.
Isak åpnet showet med sin 1-0 scoring allerede etter 6 min. Tom Erik klinket inn 2-0 etter 14 min med venstreslegga fra rundt 20 meter, et vakkert mål. Tobias satte inn 3-0 etter 22 minutter noe som også var resultatet til pause. Strålende 1. omgang av guttene.

Salangen reduserte til 3-1 etter 51 min. ved Stian Kristoffersen i en periode hvor Fløya var litt nølende og avventende. Fløya tok tak i kampen igjen og Tom Erik satte inn sitt andre mål for dagen etter 58 min. Hærlig lagmoral, resolutt duellspill og raske overganger gjorde at vertene produserte den ene store sjansen etter den andre. Isak tok godt vare på sjansene og avsluttet like godt kampen med ekte hat-trick. 5-1 65 min. 6-1 85 min. og 7-1 93 min.