Av Jarle Andersen
11.05.2012

3. div. avd 12
-
Fløya hentet 3 nye poeng på Fløyabanen ikveld. Det ble 3-1 seier mot Norild i en til tider jevn og ikke altfor velspillt kamp av Fløya. Isak satte inn 1-0 etter allerede etter 6 minutter. Andreas Johnsen utliknet for Norild etter 16 minutter. Fredrik reddet også et tvilsomt tildelt straffespark til Norild før Alex satte inn 2-1, noe som også var pauseresultatet. Isak scoret sitt andre for dagen og Fløya's tredje etter 76 spillte minutter. Fløya hadde flere store sjanser til å øke sin ledelse, men en god Norild keeper hindret flere Fløyascoringer.

Etter 15 minutter av andre omgang var det stopp i spillet i ca. 10 minutter. Norild's Thor Vegard Bjørnå Pettersen pådro seg en alvorlig skade i høyrebenet. Det kunne virke som benbrudd og han ble sendt med ambulanse til Unn. Vi håper det gikk bra med Thor Vegard og ønsker han god bedring.