Av Jarle Andersen
20.04.2012

3. div. avd. 12
-
Hvilken sereieåpning av Fløyaguttene i årets 3. div. Fløya feide gjestende Tverrelvdalen av banen med hele 13 - 1 i serieåpningen på Fløyabanen ikveld. Nyopprykkende Tverrelvdalen sjokkerte med å ta ledelsen 0-1 etter bare 2 min. spill, men Fløya kom grusomt tilbake og før 15 minutter var spillt stod det 5-1 til vertene. Det var til tider ren sambafotball, hurtige overganger på 1 og 2 touchspill, mange spillere i angrep, resolutt bakover hvor Fløyagutta rett å slett bare tok ballen fra gjestene og stormet i angrep. Det stod 7-1 til pause, men Tore og Einar ga guttene klar beskjed om å fortsette å angripe i samme stil i 2.omgang. Den beskjeden tok gutta med seg og fortsatte i samme stil, det var enveiskjøring stort sett hele 2. omgang. Målscorere for Fløya var Isak med 6 mål, Ola og Martin med 2 hver, Alex, Steffen og Tom Erik med 1 hver. Med disse siffrene ble det snakket om klubb rekord for Fløya i 3 div. Noen som kan bekrefte dette? Det er iallefall i følge Merete Johansen rekord i 3 div. avd. 12.

Hendelser
2 min. 0-1
3 min. 1-1 Ola Rismo
4 min. 2-1 Isak Furu Krogstad
7 min. 3-1 Isak Furu Krogstad
9 min. 4-1 Ola Rismo
14 min. 5-1 Tom Erik Bang Kristiansen
20 min. Gult kort Jørgen Rafaelsen
30 min. 6-1 Isak Furu Krogstad
35 min. 7-1 Steffen Skogstad Pedersen
46 min. Kristian Edøy Hansen ut - Thomas Haugan Pedersen inn
51 min. 8-1 Alexander Samuelsen
60 min. Jørgen Rafaelsen ut - Martin Indal Andersen inn
64 min. 9-1 Martin Indal Andersen
70 min. 10-1 Isak Furu Krogstad
73 min. 11-1 Martin Indal Andersen
77 min. 12-1 Isak Furu Krogstad
88 min. 13-1 Isak Furu Krogstad