UAVGJORT MELLOM DANACUP-GUTTENE
Av Magne Ripmann
10.08.2011

I kveld ble en av to interne oppgjør i år mellom våre to beste guttelag avviklet. De to lagene som begge gjorde en meget god innsats i dana cup delte til slutt poengene på Fløyabanen.
-
Det ble som forventet en kamp med mye prestisje. Det varmange sugende taklinger, stor innsats av alle spillerne.

96-guttene tok ledelsen i første omgang og de ledet også 0 - 1 til pause. Som dommer hadde undertegnede en drømmeposisjon til å følge kampen og slik jeg så det var første omgang jevn med de største sjansene til laget som ledet. Resultatet holdt seg til halvvegs i andre omgang når 95-guttene  utlignet. I andre omgang presset 95-laget på for å få mål. Dette resulterte i at 96-laget fikk en del kontringsmuligheter. Et flott gjennomspill reddet 95-keeperen til corner. Her kunne 96-guttene avgjort kampen.

Kampen endte 1 - 1 noe det virket som begge lag var sånn passelig fornøyd med. De tallrike tilskuerne koste seg med kampen og godsakene som ble servert av hjemmelagets foreldre. Kake, kaffe og saft ble solgt ved tribunen. Et prisverdig tiltak som alle lag bør forsøke å få til. Alt i alt en god fotballkveld på Fløyabanen