IPSWICH BLE FOR STERKE I 16DELSFINALEN.
Av Magne Ripmann
27.07.2011

Ipswich vant til slutt 4 - 0 i sluttspillkampen. Dermed må Fløyaguttene bruke resten av danmarksturen på sidelinjen. Nok en 1 - 0 seier ble det da 96-guttene møtte Nationalkameratene i 32dels finalen i Dana Cup. Neste motstander er Hei IL. Les mer:
-
Hei IL ble slått 2 - 0 i 16 delsfinalen. i 8dels finalen møter Fløya Ipswich Town FC. Ipswich har 4 seire og et tap hittil  i turneringen. Kampen spilles 08:50 fredag morgen.

Hei IL har gode resultater i innledende kamper. 3 seire og 16-2 i målforskjell tilsier at det kan bli en tøff kamp for Fløyaguttene kl 16:40 i dag torsdag.

Vi følger spent med på hvordan det går med guttene videre. Lykke til!!

Også 96-guttene har full pott i sine tre innledende kamper i Dana Cup. Med 9 poeng og 5-1 i målforskjell er de klare for 32dels finale. Her møter guttene Nationalkameratene SK kl. 08:40 torsdag morgen.

Nationalkameratene  har slått Lyn og Madla mens de tapte for et Islandsk lag.

Gutter 96-3 har vunnet sine tre innledende kamper i Dana Cup. 96-guttene slo Arna Bjørnar 3 - 1 Onsdagen startet med 1 - 0 seier over både Eutin Malente fra Tyskland og Galterud IF.

For info fra turneringen se www.danacup.dk Guttene spiller i grupppe B15-17. Det er 88 lag med i denne klassen.

Troppen som er i Danmark er:

1.rekke fra venstre: Håvard Breimo, Ole Rye-Holmboe, Johannes Mønster, Torstein Norum, Marius Larsen.

2.rekke fra venstre: Daniel Mathillas, Jonas Prestbakkmo, Markus Strand, Jørgen Pettersen, Torje Gabrielsen, Trener Idar Gabrielsen

3.rekke fra venstre: Sigve Andreassen,  Rasmus Stenshøj, Christian Stenshøj, Kim Pettersen, Benjamin Singarajah, Trond Espen Bjørkestad