Av Ingrid Mellem Mortensen
07.06.2011

Lørdagens kamp ga tre nye poeng til Fløyadamene og 4-0 i protokollen.
-

Etter at Fløyas nettsider var nede en stund på grun av hacking, var den oppe igjen i løpet av gårsdagen. Ettersom fokuset nå er rettet mot neste kamp blir det ingen lang kommentar om lørdagens kamp.

Grovt sett var det to svært forskjellige omganger som ble spilt fra vår side. Vi var veldig tilstede og aggressive i første omgang og fikk 1-0 da Marie Halvorsen snappet opp ballen og gjorde alt selv. Vi hadde en del sjanser og dødballer, men gikk til pause med dette resultatet.

I første periode av andre omgang var vi ikke til å kjenne igjen og ga fra oss initiativet. Hadde Haugar straffet oss i denne perioden, så hadde nok kampen fått et annet bilde. Vi hadde god kontroll på egen halvdel, men fikk ikke det samme presset på ballføreren i de fremre rekkene. Det ble for mye en og en og vi ruset for mye i presset. Dermed ble vi unødvendig mye forbigått, særlig på midtbanen. Vi fikk etterhvert et straffespark som undertegnede satte kontant i mål. Dette var nok viktig for oss på det tispunktet for etter det tok vi tak i kampen igjen. Senere kunne Lisa Marie K. Utland fastsette sluttresultatet til 4-0 etter to fine mål.

Vi viser igjen to sider av oss selv, på godt og vondt. Hadde Haugar vært bedre er det ikke sikkert at vi hadde kommet oss inn i kampen igjen. Vi må finne ut av og ta tak i oss selv slik at vi unngår disse periodene hvor vi slipper oss nedpå. Dette har vi stort fokus på til neste kamp når vi skal reise til Sola for å kjempe hjem tre poeng.

Fløya stilte følgende lag: Silje Vesterbekkmo, Michelle Bolton, Yngvild Kaspersen, Ingrid M. Mortensen, Helle F. Kræmer, Marie Halvorsen, Sara Johansen, Eline Johansen, Lisa Jakobsen, Marlene K. Utland og Lisa Marie K. Utland.

Stine Ryslett og Katrine Waage kom innpå i løpet av kampen.