SEIER OVER HAMMERFEST
Av Merete Johansen
15.05.2011

Alexsander Samuelsen bidro med sine to scoringer sterkt til seiern mot Hammerfest
-
Vi startet kampen bra og ledet 1-0 til pause. Kristian Edøy Hansen spilte gjennom Stian Nordby som dermed fikk sin første scoring for A-laget til Fløya.

Etter pause økte vi ledelsen til 2-0. Alexander Samuelsen satte ballen i mål etter en corner. Utover i omgangen kommer vi litt bakpå og klarer ikke å hindre Hammerfest å komme inn i kampen igjen. De scorer 2 mål og det står 2-2 til langt ut i omgangen.
Alexsander Samuelsen tar ansvar, han scorer Fløyas seiersmål etter å ha gjort forarbeidet selv :)
3-2 Og en herlig 3 poenger.

Fløyas lag: Andreas Mortensen, Steffen Pedersen, Thomas Pedersen, Kristian Edøy Hansen, Mathias Hansen, Gaute Roaldsen, Alexsander Samuelsen, Sondre Thorsteinsen, Håkon Johnsen, Stian Nordby og Jørgen Rafaelsen
Andreas Hansen og Tor Martin Åsheim fikk spilletid i dag.

Neste kamp er borte mot Kirkenes 22. mai.