Av Ingrid Mellem Mortensen
02.05.2011

Tuil ble grei match for juniorjentene som gikk av med seieren 6-2.
-
Lørdag ettermiddag kl 19 braket Tuil og Fløya sammen i J19 NM-cupen. Stedet var Tuil-arena og værprofetene kunne skimte med perfekt spillevær.

Fløya stilte til start med flere A-lags jenter som hadde spilt og ikke spilt mot Fart tidligere på dagen. De med mest spilletid noterte seg for en omgang før bytter ble gjennomført i pausen.

Tidlig i første omgang satte Kristina Edvartsen inn første mål på en klareringslignende ball fra litt inn på motstanders halvdel. Hun må selv forklare om dette var meningen eller ikke! Ballen gikk derimot i en stor bue mot mål og skapte trøbbel for Tuil-keeperen som nærmest krasjet i stolpen i et forsøk på å redde ballen. Edvartsen noterte seg for et mål til i løpet av kampen, og videre scoret også Lisa Marie K. Utland to ganger, Frida Plener og Inga. For Tuil scorte Sigrid Solheim og Siri Solli. 2-6 ble altså sluttresultatet i favør Fløya.

Fløya stilte med nærmest toppet lag i starten for å punktere kampen og slik gikk det også. Jentene er svært lystne på å gjenta eller forbedre affæren fra i fjor hvor de tok sølv. Vi håper året i år byr på mange gode opplevelser i NM-cupen for disse jentene. Masse lykke til!!!!