SIKKER SEIER I SISTE KVALIFISERINGSKAMPTELENOR CUP
Av Ann Kristin Aksberg
15.04.2011

Fløyajentene (J-95/96) tok en sikker 5-1 seier over Stakkevollan i kveldens kvalifiseringskamp til Telenor Cup på Fløyabanen. Showet startet med scoring av dagens bursdagsbarn Victoria allerede etter 10 sekunder. Og mere Victoria-show skulle det bli.
-

Men Stakkevollan var i begynnelsen av første omgang med på notene og klarte da også å utligne på corner der Fløyajenten nok kunne vært litt tettere i markeringen. Utover i omgangen tok Fløya mer og mer over banespillet og scoret to ganger til før pause. Målscorere Synneva og Victoria nok en gang.

Andre omgang startet også med en tidlig Fløyascoring, denne gang med Karianne. Etterhvert virket Stakkevollanspillerne slitne og Fløya hadde full kontoll inn. Mot slutten scoret Victoria sitt tredje mål på et flott raid på høyresiden, slik at sluttresultatet ble 5-1 til Fløya. Fløya stilte med en stor tropp på i alt 18 spillere og det var artig å se at samtlige ga det de hadde og spilte fin fotball.

En fullt fortjent seier som betyr at vi går videre til 1. runde og da møter vi en motstander fra en annen fotballkrets, trolig blir det vinneren i Finnmark. I år som i fjor. Grattis jenter !!! Smile