Av Merete Johansen
07.03.2011

Alexander Samuelsen berget uavgjort mot Ishavsbyen.
-
Denne kampen fikk en utvikling som ikke var bra for vår del. Ishavsbyen kom best i gang med en scoring etter bare 12 minutter. Scoringen kom på et "fantastisk" langskudd, som var vanskelig for Andreas å redde. Vi hadde ballen mye og spilte Ishavsbyen lavt, dermed stoppet det litt opp for oss, vi hadde ikke nok trykk til å bryte gjennom, og når vi gjorde det fikk vi ikke uttelling på sjansene våre. Ishavsbyen hadde også noen store sjanser på farlige overganger, blandt annet hadde de to flotte skudd som smalt i tverliggeren. Helt på slutten av kampen sto vi høyt og presset Ishavsbyen til å gjøre feil, Alexander Samuelsen fikk ballen i en gunstig posisjon, alene med Byens gode keeper gjorde han ingen feil og utlignet til 1-1 bare 4 minutter før slutt. Ingen stor dag for oss, men mye nyttig lærdom å ta med videre i treningsarbeidet.

Laget i dag: Andreas, Vidar, Thomas P, Markus, Edvard, Sondre, Alex, Lars, Martin S, Håkon og Mathias.