14.02.2011

I søndagens treningskamp mot Medkila var det igjen jentene fra Tromsø som kunne jubler.
-

3                          1

I serie sammenheng har Medkila og Fløya byttet plass. Laget fra Harstad skal representere Nord Norge i årets toppserie mens Tromsø jentene må befinne seg i første divisjonen i 2011 etter 8 sesonger i det gode selskap.

I helgen var det klar for ’slaget om nord’ med mange skader og uten hovedtrener har ikke sesong oppkjøringen blitt optimalt for Fløya jentene, men med god hjelp av Trond Johansen og Rune Brustad og forsterkninger fra Junior Elite laget har trening vært bra og kamplysten var på plass.

Etter lørdagens 3-0 seier var det mye selvtillit iblant de grønne og da dommeren Johnny Andreasen blåst kampen i gang tok Fløya tak med en gang. Det hadde ikke gått fem minutter før Marie Halvorsen ga hjemmelaget ledelsen og Lisa Marie Karlseng Utland doblet ledelsen etter bare 12 minutter. Medkila jobbet hardt men fikk til lite mot et Fløya lag fullt med selvtillit. Eline Johansen økte ledelsen til 3-0 etter 20 minutter og en stund så det ut til at tallene kunne bli stygge for jentene fra Harstad men tross for mye bra angreps spill og flere sjanser var stillingen 3-0 til pause.

Marie Halvorsen

Andre omgangen var preget av at kampene ble spilt med mindre en 24 timers mellomrom, slitne jente på begge lag førte til mye kriging og mange feilpasninger. Et minutt før slutten fikk Harstad laget redusering fra straffemerket.