TAP FOR TOPPSERIELAGET I TRONDHEIM
Av Ian Clayton
28.09.2010

Det ble 0-3 tap for Fløya i lørdagens Toppseriekamp på Byåsen Arena. To mål rett før pause og en straffe i siste minutten mente at de grønnkledde måtte riese hjem fra Trondheim uten poeng. Foto Thomas Karlsen, Fotballmagasinet.
-
Fløya trener Peter Pedersen var selvsagt skuffet etter kampen, men mener hans unge lag prestere bedre for hver kamp og at i perioder var bedre en cupfinalster Trondheims Ørn. Vi åpnet bra og kunne fort har ledet med både ett og to mål etter 20 minutter seir Pedersen. Ørn bli sterkere utover kampen og med 2 mål på slutten av første omgang og straffemål rett før kampslutt ble det fortjent seier til Trondheimslaget.
Med bare 4 kamper igjen i årets Toppserien ligge Fløya 2 poeng bak Linderud Grei og 5 bak kattem i kampen om fornyet kontrakt. 7 av spillere som started toppseriekampen er kvalifisert til å spille J19 finalen 23.oktober. De er ung og de er sulten og sammen med erfaren spillere som Ingrid Mellom Mortensen og Eline Johansen skal de kjempe for hver eneste poeng i sluttspurten.