13.06.2010

Etter åtte strake tap i Toppserien sikret Fløyadamene seg ett poeng lørdag.
-
Endelig hadde jeg tiden til å skrive noe til dere i rimelig tid etter at vi har spilt kamp. Dette er ikke alltid like lett i en hektisk hverdag.

Det er jo svært gledelig å kunne fortelle om at vi ble ett poeng rikere på lørdag. Vi tar med oss dette og ser på denne kampen som enda et nytt steg i riktig retning.

Kampen bar preg av mye kriging og noen sjanser begge veier så 1-1 var vel til syvende og sist et greit resultat, men vi håpet og ønsket jo selvfølgelig mer enn dette også. I første omgang stod ikke det kollektive Fløyalaget helt samlet, men dette fikk vi endret på i andre omgang. Vi gikk derimot til pause med 0-1 i sekken etter at vi ikke var helt tilstede i nuet under en corner i siste offisielle spilleminutt i omgangen. Klepps Hege Hansen ga gjestene ledelsen. Utrolig bittert!

Andre omgang var mer sjanseskapende fra begge lag og etter vel 30-minutters spill sikret Elisabeth Wahlin ett etterlengtet poeng med en perle av et frispark. Fra skrått hold like utenfor 16-meteren fant hun en åpning mellom muren og målet, og plasserte like godt ballen via stolpen og i mål. Vi kjente nok alle på lettelse av å ha kommet tilbake i kampen og på viljen til å sikre ett eller flere poeng. Uansett, var vi svært fornøyde med resultatet med tanke på den sesongen vi har hatt så langt.

Før kampen kom en liten endring i lagoppstillingen ettersom Eline Johansen ikke var i form for fotballspill lørdag.