FLØYA-LINDERUD-GREI 6-0
Av Ian Clayton
19.03.2010

Toppserielagets andre kamp i Tyrkia er nettop ferdig. Det ble en sterk 6-0 seier til oss over nyopprykkede Linderud-Grei.
-
Fløya tok ledelsen tidlig i 1. omg med Lise Marie Karlseng Utland. Før pause hadde Eline Johansen økt ledelsen til 2-0. Linderud-Grei skapte en del uro i forsvarer til Fløya i 1. omg, men etter en prat  i pausen og noen små endringer ble 2. omg fest fotball. Fløya rullet opp det ene mønster angrep etter det andre. Først fint veggspill mellom Ann Iren Trosten og Anneli Giske som ender kontant i mål av førstenevnt. Et fint langskudd fra Eline Johansen økte ledelsen til 4-0 før Ann Iren Trosten laget sitt andre mål for dagen. Siste mål kom fra Marie Halvorsen etter en flott gjennom pasning fra Anneli Giske.

"Andre omgangen er noe av det beste jeg har sett av Fløya siden jeg kom til Tromsø" sier en stolt hovedtrener Trine Lise Andersen etter kampen. Vi fikk i dag se at det vi trener på kan overføres til gode prestasjoner på banen. Hun sier at ukens treningsleir har vært en fantastisk opplevelse både på og utenfor banen.

Toppserielaget reiser hjem til Tromsø i morgen med to seiere og 8-0 i målforskjell i bagasjen.